26

logobУправління економічного розвитку міста  Калуської міської ради спільно з  Калуським Бізнес-центром та «Центром сприяння економічному розвитку Калущини»  запрошують  на безкоштовний тренінг «Фандрейзинг для проектів місцевого розвитку»,  «Як написати заявку  для отримання грантових коштів?»  22 листопада 2016 року, з 10-00 до 14-00 год. м.Калуш, вул. Грушевського, 25 ( приміщення Калуського Бізнес-центру)

Тренер –  Олександр Бабій – провідний спеціаліст в галузі фандрейзингу , керівник Проектного офісу Торгово-промислової палати  України , директор Агенції Місцевого Економічного Розвитку м. Бурштин.    Учасники  тренінгу отримають:

Знання з основ підготовки  грантових проектів;    список донорів та навики з оцінки донорських програм;   практичні навики з підготовки грантових проектів;   знання щодо вимог та очікувань головних донорських структур;  практичний перелік питань з фінансової звітності та використання коштів грантових програм;  знання та навики з впровадження проектів органами влади;  обговорення  помилок та ризиків впровадження грантових проектів на прикладах в Україні;  формування практичних рекомендацій для впровадження проектів у регіоні.

Відмінна нагода отримати знання від визнаного тренера  з основ  фандрейзингу!

Обовязкова попередня реєстрація не пізніше 21 листопада до 17-00 год.   за телефоном 099-46-16-625, або   за  ел. адресою